Despre noi - Puntoban SRL

Compania noastra

Puntoban este unul dintre furnizorii vechi de articole vestimentare pentru femei, barbati si copii, incepandu-si activitatea in Cluj-Napoca in anul 2006. Preocupati constant de satisfactia clientilor, magazinul nostru de incaltaminte pune la dispozitia acestora multe produse de calitate, brand-uri renumite si preturi bune. Permanent, Puntoban ofera preturi promotionale si stocuri actualizate, de unde produsele selectate ajung repede catre client.

Principalul obiect de activitate al societatii este comertul cu imbracaminte si incaltaminte, toate produsele comercializate fiind importate din Italia si livrate in Romania de la depozitul central din Baciu (jud. Cluj).

Reprezentantm in Romania brand-urile italiane:
- ROX Shoes (infiinata in 1974, produc: slapi, papuci de casa, papuci de gradinita, sandale, saboti medicali si nu numai etc.);
- LALU Style (marca din 1975, produc: genti si accesorii pentru femei);
 brand-urile fiind marci inregistrate in Italia, pentru care noi avem licenta.

Echipa noastra

Personal tanar, sincronizat cu tendintele actuale in vestimentatie si comert clasic sau on-line, cu capacitate de munca, astfel incat comezile dumneavoastra sa fie livrate cat mai repede posibil.

Ce ne face speciali

In acest magazin on-line se pot gasi articole cel putin interesante din gama: sabotilor, slapilor de orice fel, atat pentru femei cat si pentru barbati, papuci de casa, de ocazie sau de strada precum si articole pentru copii sau accesorii pentru o combinatie asortata a tuturor acestor articole. Este singurul magazin online dedicat in totalitate papucilor de casa, toate articolele fiind ale brand-ului italian ROX Shoes.

Cautam continuu solutii si implementam mereu facilitati care sa vina in folosul clientului pentru a ajunge cat mai usor la produsul dorit.

Datele de identificare fiscala ale firmei

Puntoban S.R.L.

     Str. Vidraru, nr. 1-3, Cluj-Napoca

     Nr. ord. registru com./an: J12/3097/2006

     C.I.F.: RO19033378